Ik maakte deze banaan-havermoutkoekjes met de pindakaas karamel zeezout die in de Foodybox van Kroon op het werk zat. Deze pindakaas geeft de koekjes extra smaak.
De koekjes zijn ideaal als tussendoortje voor jezelf of kinderen. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 9 koekjes
– 2 rijpe bananen
– 100 gram havermout
– 50 gram pindakaas karamelzeezout (voeg bij gewone pindakaas en snuf zout toe)*
– 50 gram chocoladechunks of -chips
Bereidingswijze:
– Verwarm de oven op 175 graden.
– Prak de bananen en meng de pindakaas erdoor.
– Voeg de havermout toe en roer goed.
– Roer als laatste de chocoladechunks of -chips erdoor.
– Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg hier 9 hoopjes beslag op.
– Vorm de hoopjes met je handen tot ronde koekjes.
– Bak de koekjes in 15 minuten gaar.
– Laat de koekjes even afkoelen op de bakplaat en schep ze dan voorzichtig op een rooster om verder af te koelen.
– Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 20 minuten
*De pindakaas is van De Pindakaaswinkel en kreeg ik via Kroon op het werk.
Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!
