Eimuffins met spinazie

Ik maakte al eens eerder eimuffins en vond het tijd om een nieuwe variant de maken.

Deze eimuffins met spinazie zijn ideaal om als lunch mee te nemen naar werk of school. Samen met een groene salade is het een lekkere, volledige maaltijd.

Ingrediënten voor 6 eimuffins:
– 4 eieren
– 2 handjes spinazie
– 8 snoeptomaatjes
– geraspte kaas 30+
– een scheut magere melk
– peper en zout
– bakspray of olijfolie

Bereidingswijze:
– Verwarm de oven voor op 180 graden.
– Hak de spinazie fijn en snijd de tomaatjes in vieren.
– Klop de eieren los met de melk, peper en zout.
– Vet zes gaten van een muffinsvorm in en leg hierin een laagje geraspte kaas.
– Leg de spinazie en tomaatjes op de kaas en verdeel hierover het eimengsel. (Doe dit beetje bij beetje per muffin, zodat ze straks even groot zijn).
– Bak de muffins in 20 minuten gaar.

Totale bereidingstijd: 25 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s