Gnocchi met rode pesto, trostomaten, mozzarella en rauwe ham

In de Foodybox van Kroon op het werk zaten trostomaten van Van Eigen Bodem. Deze heerlijke tomaten smaken lekker in een pastarecept, op brood op in een soep. Ik besloot ze te verwerken in dit heerlijke gnocchi gerecht.

Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 2-3 personen:
– 1 pak gnocchi
– 6 trostomaatjes
– een pakje rauwe ham
– een bol mozzarella
– parmezaanse kaas
– een klein potje rode pesto
– een scheut olijfolie

Bereidingswijze:
– Verhit wat olijfolie in een koekenpan en roerbak hierin de gnocchi tot deze bruin kleurt.
– Snijd ondertussen de trostomaatjes in partjes en de mozzarella en rauwe ham in stukjes.
– Als de gnocchi klaar is roer je hier 4 theelepels rode pesto door.
– Schep nu de rauwe ham, tomaatjes en mozzarella door de gnocchi en meng goed.
– Verdeel de gnocchi over de borden en strooi hier de Parmezaanse kaas over.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 15 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s