Oosterse kippensoep

Deze Oosterse kippensoep heb je binnen 30 minuten op tafel. Een ideale snelle maaltijd dus. Ik verraste mijn man hiermee. Hij is namelijk dol op pindakaas en laat dat nu flink aanwezig te zijn in deze soep.

Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten:
– 1 zak Chinese wokgroente
– 1 liter water
– 2 blokjes kippenbouillon
– 4 volle eetlepels pindakaas naturel
– 1 rode peper
– 2 stukken kipfilet
– gebakken uitjes
– lenteui

Bereidingswijze:

  • Doe het water samen met de kip en bouillonblokjes in een soeppan en breng aan de kook.
  • Laat de kip 15 minuten garen op zacht vuur.
  • Haal de kip uit de pan, trek los en doe samen met de wokgroente weer terug in de pan.
  • Snijd de rode peper in ringetjes en voeg toe.
  • Roer de pindakaas door de soep en laat 10 minuten pruttelen op laag vuur.
  • Serveer met lenteui en gebakken uitjes.

Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s