Chocolade fudge

Er staan al wat gezondere fudge recepten op de site, maar natuurlijk wil je ook wel eens de “foute” fudge eten. Daarom krijg je vandaag van mij het recept!

Deze fudge maak je met slechts vier ingrediënten en je kunt hem invriezen en gelijk vanuit de vriezer opeten zonder deze te laten ontdooien. Lees je mee voor het recept?

Ingrediënten voor 16 blokjes fudge:
– 300 ml gecondenseerde melk
– 23 gram boter
– 200 gram pure chocolade (52%)
– een snuf zout

Bereidingswijze:
– Verwarm al roerend alle ingrediënten in een steelpannetje op het fornuis tot alles goed gemengd is.
– Doe een stuk doorzichtig folie in een bakje en stort hier het mengsel in. (Ik gebruikte een klein plastic bakje).
– Strijk de bovenkant glad en laat vervolgens vier uur hard worden in de koelkast.
– Na vier uur snijd je de fudge in kleine blokjes.
– Bewaar de fudge in de vriezer.

Totale bereidingstijd: 4 uur en 10 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s