Broccolicurry met zoete aardappel

Deze vegetarische broccolicurry met zoete aardappel is een lekkere en gezonde maaltijd die je snel en makkelijk op tafel zet. Lees je mee?
Broccolicurry met zoete aardappelen
Ingrediënten voor 2 personen:
– 1 rode ui
– 1 teentje knoflook
– 2 zoete aardappelen
– 1 kleine broccoli
– 300 ml groentebouillon
– 250 ml kokosmelk
– een bakje milde currypasta
– basmatirijst voor 2 personen
– olijfolie

Bereidingswijze:
– Was de broccoli, snijd in roosjes en stoom deze beetgaar.
– Kook de rijst volgens de instructies op het pak.
– Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
– Schil de zoete aardappelen en snijd in kleine blokjes.
– Verhit de olijfolie in een pan en fruit de ui en knoflook.
– Doe de zoete aardappelblokjes in de pan en bak een paar minuten mee.
– Schep de currypasta erdoor en bak een minuut mee.
– Voeg nu de kokosmelk en groentebouillon toe, roer goed door en laat alles zachtjes 15 minuten pruttelen met het deksel op de pan.
– Schep als laatste de broccoliroosjes door de curry.
– Serveer met de rijst.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 35 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s