Havermout pancakes

Ik maakte deze havermout pancakes voor een van de opdrachten als influencer voor de fansquare campagne van Leev OERRR producten. Deze pannenkoeken zijn makkelijk te maken en een lekkere manier om havermout op een andere manier te eten dan in een kom.
Havermout pancakes
Ik maakte deze pannenkoeken binnen het half uur en koos voor een topping van yoghurthoning, kiwi, banaan en granola. Een gezond en goed begin van de dag!

Ingrediënten voor 10 pancakes:
– 65 gram speltbloem
– 60 gram Oerrr haverstart
– 180 ml magere melk
– 2 eetlepels azijn
– 2 eetlepels honing
– 1 ei
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel baking soda
– een snuf zout
– olijfolie
– toppings: kiwi, banaan, etc.

Bereidingswijze:
– Doe de melk en azijn in een kom en roer goed door. Zet 5 minuten weg.
– Meng de droge ingrediënten in een kom.
– Doe de honing en het ei bij de melk en azijn en roer goed door.
– Doe het natte mengsel bij de droge ingrediënten en roer tot alles goed gemengd is.
– Verwarm wat olijfolie in een pan en schep een lepel beslag in de pan en bak de pannenkoekjes bruin.
– Herhaal tot het beslag op is.
– Serveer de pannenkoekjes met de toppings naar keuze.
– Eet smakelijk!
Havermout pancakes
Totale bereidingstijd: 30 minuten.

Heb jij een van deze recepten gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s