Hüttenkäse oats

Een tijdje geleden kwam ik op het idee om mijn restje hüttenkäse te combineren met mijn bakje havermout. Het is een perfecte manier om tegelijkertijd vezels, proteïne en calcium binnen te krijgen. En dit ontbijt vult ontzettend goed al zeg ik het zelf.
Hüttenkäse oats
De foto is helaas niet prachtig, maar daar ga ik nog een keer aan werken. Het recept wilde ik zo snel mogelijk met jullie delen, dus daar komt het.

Ingrediënten voor 1 portie:
– 3 eetlepels havermout
– 150 ml magere melk
– een snuf kaneel
– een half bakje hüttenkäse
– een scheut honing
– blauwe bessen

Bereidingswijze:
– Verwarm de melk in een steelpan en voeg al roerend de havermout en kaneel toe.
– Roer de havermout tot de juiste dikte is bereikt.
– Meng de honing met de hüttenkäse.
– Doe de havermout in een kom, schep de hüttenkäse er bovenop en maak af met de blauwe bessen.
– Eet smakelijk!

Totale bereidingstijd: 10 minuten.

Heb jij dit recept gemaakt? Laat het mij vooral weten via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #LOVETOCOOKHEALTHY. Dat vind ik erg leuk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s