Eigenlijk eet ik bijna geen aardappelen meer sinds ik de zoete aardappel heb ontdekt. Maar soms vind ik het toch wel heel erg lekker, dus maakte ik met het oog op de feestdagen deze heerlijke aardappelpartjes uit de oven met tijm.
Ik vind aardappels uit de oven altijd zo lekker. Net alsof ik uit eten ben in eigen huis. Daarom vind ik dit recept ook perfect als bijgerecht voor de kerstdagen.
Het fijne aan dit recept is dat terwijl de oven het werk doet, je de handen vrij hebt om met de rest van het kerstdiner aan de slag te gaan.
Ingrediënten voor twee personen:
– een zakje aardappelpartjes met schil
– verse tijm
– zout en peper
– olijfolie
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 200 graden en stel in op 30 minuten. Doe de aardappelpartjes op een bakplaat en besprenkel met olijfolie, zout en peper. Haal de takjes van de tijm en verdeel over de aardappels. Wees vooral niet de zuinig.
Doe de bakplaat in de oven en bak de aardappels in 30 minuten gaar. Keer ze halverwege om, zodat ze aan alle kanten goed garen. Eet smakelijk!
Totale bereidingstijd: 30 minuten + 2 minuten voorbereiden
Lekker hoor! Ik houd van dit soort makkelijke receptjes!
LikeGeliked door 1 persoon
Dank je! 🙂
LikeLike
Ziet er erg lekker uit!
LikeLike
Dank je Lotte
LikeLike